Spring naar content

Eindexamen Toegepaste Fotografie

Op zaterdag 15 juli deden de studenten van de TF 201 hun eindexamen bij Toegepaste Fotografie. Sommigen verschenen zelfs in vol ornaat!

De studenten hielden een korte pitch bij hun werk, en toonden in hun Bedrijfsplan een haalbaar plan voor hun toekomst als fotograaf. Daarnaast liet iedereen een Portfolio zien, waar na twee jaar hard werken bij iedereen een duidelijke visuele rode draad in te zien was. Plus een Themaproject in boekvorm waar iedereen een eigen project uitgewerkt had met een heel eigen, persoonlijke insteek.

 

De thema’s bij deze groep waren weer enorm divers en bijzonder:
Eigen Stijl Staat: Violaine laat hierin een visueel onderzoek zien naar hoe ieders identiteit ook de stijl van je kleding en omgeving bepaalt.
De mens achter de Machine: Wessel (zelf militair) laat het team zien dat zorgt voor het onderhoud van het militair materieel, zodat defensie zijn werk kan doen.
Vitamine Bo: Betsy vertelt over hoe dit bedrijf gezonde smoothies met puur fruit en groente maakt en aan de man brengt.
Lightpaint Portrait: Florian onderzoekt hoe je met lightpainting een heel nieuw soort portretten kunt maken, vooral bij jongeren erg in trek.

Op woensdag 4 oktober om 17.00 uur is de diploma-uitreiking en de feestelijke opening van de expositie van het eindexamen bij NoLimit, een cultureel centrum dat gesitueerd is tegenover de Fotoacademie op Geldershoofd 80 te Amsterdam.

Het werk is t/m 20 november te zien:
maandag t/m vrijdag 09.00 – 20.00 uur
zaterdag 13.00 – 17.00 uur