Spring naar content

Open dag Toegepaste Fotografie 12-10-24 van 13-14 uur

Kom zaterdag 12 oktober van 13-14 uur naar een middag vol inspiratie en ontdek alles over de opleiding Toegepaste Fotografie aan de Fotoacademie in Amsterdam!

Of je nu overweegt om met de opleiding te beginnen of gewoon een kijkje wilt nemen, deze middag biedt voor ieder wat wils. Je krijgt de kans om studenten en docenten te ontmoeten die je alles kunnen vertellen over hun ervaringen en de inhoud van de opleiding.

Van 15:00 tot 16:30 ben je bovendien van harte welkom bij de feestelijke diploma-uitreiking van twee net afgestudeerde klassen. Tijdens deze presentatie kun je genieten van hun afstudeerwerk en de resultaten van hun harde werk bewonderen.

Neem gerust je mooiste foto’s mee! Ariane James, directeur van de opleiding Toegepaste Fotografie, staat klaar om je werk te bekijken en je te voorzien van advies en positieve feedback.

Aanmelden voor de open dag is verplicht en kan per mail naar info@fotoacademie.nl

Programma van de dag:

• 13:00 – 14:00
Ariane James, onze creatief directeur zal een introductie geven over de opleiding. Toon als je wilt ook je mooiste foto’s (geprint, op laptop, tablet of telefoon) en ontvang waardevolle feedback.

• 15:00 – 16:30
Feestelijke diploma-uitreiking met inspirerende presentaties van de net afgestudeerde studenten.

• 16:30 – 18:00
Geniet van een gezellige borrel met hapjes en drankjes om na te praten en de dag af te sluiten.

 

Meld je vóór 19 oktober nog aan voor de opleiding en ontvang een korting van €500,- op het opleidingsgeld met deze code: TF2024
Let op: deze korting is eenmalig geldig bij inschrijving vóór 19 oktober.

Fotografie: Petra van Stratum (alumnus, 2022)