Spring naar content

Alumni

Wanneer je afstudeert aan de opleiding Conceptueel Beeld behoor je tot de alumni van de Fotoacademie, waarmee je automatisch lid bent van het Fotoacademie Alumni Netwerk. Met dit lidmaatschap kun je gedurende het jaar gratis deelnemen aan een aantal activiteiten, zoals speciale terugkomdagen met portfolioreviews en de Studio Generale, een avond waar succesvolle fotografen hun kennis en inzichten delen.

Alumni Programma

Voor leden van het Fotoacademie Alumni Netwerk wordt er jaarlijks een exclusief programma samengesteld. Dit programma heeft als doel alumni van de Fotoacademie na afloop van de opleiding te ondersteunen in hun carrière als beeldmaker: door het vergroten van de zichtbaarheid, ondernemerschap te stimuleren en het aanbieden van inspiratie en kennis. Het programma is ontworpen om alumni met elkaar in verbinding te brengen.

Postacademisch Programma

Nadat je de opleiding Conceptueel Beeld hebt afgerond ben je klaar voor een glanzende carrière als professioneel beeldmaker. Zou je op een bepaald moment behoefte hebben aan verdere ontwikkeling en/of verdieping dan biedt de Fotoacademie de Postacademische Expert Programma’s en Vrij Werk Coaching aan.
De programma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met – en worden geleid door – experts en topcoaches uit het werkveld.
Klik hier voor het actuele aanbod.