Spring naar content

Maarten van Schaik

Vrij werk coaching

Vrij werk Coaching: ‘groep’ onder begeleiding van docent Maarten van Schaik is er voor de professionele beeldmakers die naast hun werk in opdracht aan eigen thema’s en series willen werken en het belangrijk vinden om daarin te worden begeleid.

Maarten van Schaik werkt sinds zijn opleiding aan de Rietveld academie, als fotograaf op geheel eigen wijze aan zijn vrije oeuvre en werkt daarnaast regelmatig in opdracht. Maarten is tevens een gepassioneerd en ervaren docent.
Onder zijn leiding leer je om meer vanuit jouw gevoel te werken en concepten soms los te laten. Zijn beeldende visie is veelzijdig en hij is thuis in veel terreinen van de fotografie.
Verwacht opbouwende, directe feedback op jouw ideeën en beeld. Waar nodig krijg je opdrachten op maat om je uit jouw comfortzone te halen en zo jouw blik op je werk te verruimen.

Over de coaching

Voor fotografen die naast hun werk in opdracht aan eigen thema’s en series willen werken en het belangrijk vinden om daar in te worden begeleid, bieden we vrij werk coaching door experts uit het werkveld. Jij bepaalt welke serie(s) je verder wilt ontwikkelen en waarom. In een kleine groep met professionals, kom je regelmatig bijeen om te reflecteren op de voortgang van jouw serie of project.

Je ziet de ontwikkeling in je eigen portfolio en dat van de anderen. Juist deze wisselwerking werkt heel stimulerend.

In groepsvorm

Je komt met een kleine groep fotografen op vaste tijden bijeen om onder begeleiding van een docent nieuwe ideeën uit te werken, de voortgang van jouw serie of project te bespreken of nieuwe invalshoeken te onderzoeken.

Tip! Financiële ondersteuning via werktuig PPO

 

We willen je graag attent maken op het initiatief van Platform Acct: het Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). PPO financiert ontwikkelplannen zoals bijvoorbeeld educatie voor professionals die werkzaam zijn in de creatieve en culturele sector, in dienstverband of als zzp-er.

Inschrijven

Startdatum:

Startdatum: nieuwe datum volgt binnenkort.

De laatste twee bijenkomsten zullen in overleg met de deelnemers worden gekozen.

Wil je starten met Vrij Werk Coaching? Je kunt je hier inschrijven.
Naar aanleiding van je inschrijving nemen we contact met je op over de toelating.

Oud deelnemers

Bekijk hier het werk van deelnemers van vorige edities.