Spring naar content

Morad Bouchakour

Een sterker portfolio: identiteit & storytelling

Het Expert Programma ‘Een sterker portfolio: identiteit & storytelling’ is geschikt voor beeldmakers binnen alle disciplines van de fotografie, die behoefte hebben aan een kritische blik op hun werk en identiteit als fotograaf en nieuwe richtingen willen onderzoeken.

Wat maak ik nu? Wat zijn mijn ambities? En hoe kan ik dat beter op elkaar laten aansluiten? Tijdens het programma ga je hierover met Morad Bouchakour en de groep in gesprek, bepaal je samen een richting en word je uitgedaagd om in korte tijd veel nieuw werk te maken. Dat kan een verdieping van een bestaand project zijn, een project in een nieuwe richting of verschillende opdrachten om jouw portfolio verder te ontwikkelen. Met als doel om jouw identiteit als maker en daarmee jouw project of portfolio verder te versterken.

Er wordt van je verwacht dat je elke bijeenkomst nieuw werk kan laten zien. Morad coacht niet alleen vanuit zijn ervaring en visie als fotograaf, maar ook vanuit zijn vermogen om snel tot de kern van een verhaal te komen. Ook van jouw verhaal en jouw identiteit als fotograaf. Hij gebruikt daarnaast ook zijn ervaring, kennis en netwerk om jou en jouw werk verder te brengen. De groep blijft klein (max. vier deelnemers) waardoor er veel aandacht is voor de individuele deelnemers. Toelating geschiedt op basis van portfolio en/of vooropleiding.

 

Financiële ondersteuning

 

We willen je graag attent maken op het initiatief van Platform ACCT: het Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). PPO financiert ontwikkelplannen zoals bijvoorbeeld educatie voor professionals die werkzaam zijn in de creatieve en culturele sector, in dienstverband of als zzp-er.

Inschrijven

Startdatum

Startdatum: donderdag 28 maart 2024 van 18.30 tot 21:30 uur.


In hoeveel termijnen je wilt betalen, kun je aangeven bij je online inschrijving. De termijnbedragen zullen rond de eerste van de maand worden geïncasseerd, beginnend in de maand waarin je start met het programma. Als je je hebt ingeschreven in de maand dat je start, dan zal het eerste termijnbedrag voor de start van het programma worden geïncasseerd.

OpleidingsvariantLesdagTijdstippenStartdatum
avonddonderdag18.30 - 21.3028/03/2024
avond donderdag 18.30 - 21.30 28/03/2024

Oud deelnemers

Bekijk hier het werk van deelnemers van vorige edities.