Spring naar content

Werkgroep Beeldtaal

In de Werkgroep Beeldtaal staat het experiment met beeld centraal. Elk jaar vormt een ander thema het verbindende element. Dit seizoen het thema Plastic.

Bij het programma hoort ook een kleine excursie naar een locatie, expositie of installatie die aansluit bij het thema. Afhankelijk van het onderwerp worden er ook regelmatig gasten uitgenodigd voor nieuwe technieken, inspiratie of extra informatie. Dit jaar zal René Bosch de deelnemers uitdagen om in de studio een heel nieuw licht op plastic te werpen.

De workshop wordt afgesloten met een expositie waar de hele groep aan deelneemt. De docent geeft het kader aan en denkt mee. De organisatie hiervan ligt bij de deelnemers.

In de expositie tonen de deelnemers diverse facetten van het thema aan een breed publiek.

De eerste bijeenkomst neem je een serie van 7 prints mee waarin je jouw eerste visie op dit thema laat zien.

 

Thema seizoen 2023-2024: Plastic

Plastic is onderdeel van ons leven geworden. Vervuiler, maar ook mooi. We verkennen de esthetiek, en daarnaast ook de minder mooie kanten ervan. Op pad met diverse bedrijven die zich met plastic bezighouden. Zoals de plastic soup foundation, de endplasticsoup organisatie, het Van plastik productiebedrijf, en de plastic whale stichting.

Aanmelden

Startdata en lesplanning

De volgende workshop start in het najaar.
De startdata worden nog online gezet.

 

Inschrijven

Wil je starten met deze workshop? Je kunt je hier inschrijven.
Naar aanleiding van je inschrijving nemen we contact met je op over de toelating.